Marihelg og NNM for veteraner

Helga har vært helt magisk, spesielt takket være Mari.

Vi møttes i byen på fredag ettermiddag, spiste på Egon og fikk oss en god og etterlengtet prat 🙂 Seinere på ettermiddagen var vi klar for kamp i Tromsdalshallen. Håndballkamp :-p Det blei ikke noen god opplevelse, vi var ikke veldig gode, men pytt, pytt 😉

Klar til kamp

Klar til kamp

Det beste med turneringa var draktene :-p Lilla drakter, det er jo det jeg er vokst opp med i GØIF. Nice 😀

Fredag kveld var det duket for Get together på Gründer. Mari og jeg var tidlig ute og satt å prate ved et bord. Etterhvert bynte vi å lure, var vi på rett plass? Ingen andre håndballspillere, hmm snodige greier 🙂

Åssen i heite huleste skulle jeg vite at det het Gründer nede også, der satt alle de andre og spiste tapas, mens vi var oppe 🙂 Hahahaha, fikk oss en god latter.

Vi kom oss hjem tilslutt også, etter kebab på byen. Artig kveld 🙂

Lørdag var vi igjen klar for kamper, og det gikk ikke det spor bedre. Herregud vi er dårlig. Jeg skøyt bare midt på, Erre mulig :-p Det eneste jeg er fornøyd med er at jeg klarer å løpe fra de fleste 😉

I nest siste kamp kjente jeg en liten vridning i høyre kne, da gikk jeg rett av banen og spilte ikke mer. Det får være grenser, skade i beina er det ikke verdt. Stod over siste kamp også, det er jeg stolt over at jeg greide. Men jeg har jo tross alt litt amisjoner om å løpe bra i år også, og da får ikke en veteranhåndballturnering ødelegge.

Litt tape fikser det meste

Litt tape fikser det meste

Noen småskavanker må man regne med. Øm tommel og litt hoven finger, litt støl både her og der :-p

Mari og jeg gikk oss en liten tur i Tromsdalen, det er bare så deilig å være ut. Praten med Mari går lett og ledig. Herregud jeg kunne ønske ho bodde nærmere.

Selife :-)

Selife 🙂

Fjellheisen

Fjellheisen

Skrubbsultne kom vi hjem på ettermiddagen etter å ha havna på 6. Plass uten å ha vunnet en eneste kamp. Laget som havna på 8. Plass vant to 😉 Vi bestilte pizza fra Yonas for banketten starta ikke før kl ni og så lenge orka vi ikke å vente på mat.

Kjersti kom i halv sjutida, så vi fikk litt venninnetid før vi dro på Scandic kl. 20.30. Denne gangen fant vi rett sted 😉 Festen tok ikke av, heldigvis. Blei bare et par øl, men det var koselig og vi var hjemme i halv to tida.

Laget på banketten

Laget på banketten

Nå har Mari dratt 😦 og fokuset er nå på å pakke til sydenferie 🙂 🙂

jeg skal også se om jeg får meg en liten joggetur seinere, det kjenner jeg at kroppen og sjela trenger 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s