Gaustadtoppen 1883 moh

Søndagen var igjen en varm dag, men vi tok ikke noen tur på stranda før Christian dro hjem. Det blei heller litt turorientering i sentrum 🙂 Puh, varmt.
image

image

image

Etter å ha kjørt Chr på Torp dro vi ut på Tangen. Ungene kosa seg med å hoppe fra stupebretta. Det blei noen bilder for å si det sånn.
image

image

Plutselig fant jeg ut at vi skulle kjøre inn til Oslo for å se Henrik spille en kamp i Norway Cup. Han ga uttrykk for at han syns det var teit, men jeg veit at han satte pris på det. De spilte godt, men dessverre blei det et 3-2 tap. Da var det bare for oss å kjøre hjem igjen. Det bli bu-mat på ungene.
image

image

image

Idag stod jeg opp, igjen varmt, men endel skyer så da fant jeg ut at Gaustadtoppen var en fin utflukt 😉 Tre timers kjøring for å gå opp på en topp som starter på over 1000moh og som er 1883 moh. Det var den autostradaen opp og vi var ikke aleine 😉 Fin topp, men ikke veldig bratt. Beskrevet som en krevende tur, men i ti på topp i Tromsø ville den nok vært en moderat topp.
image

image

Ingis er ikke spesielt glad i fjellturer, så ho hadde veeeldig vondt i motivasjonen :-p Jeg fikk ho opp på et vis, men da hadde Håkon venta på toppen i 40 minutter. På toppen var ho blid som ei sol – det visste jeg jo 🙂 Vaffel fikk vi kjøpt også.
image

image

image

image

image

På nedtur blei ho også litt lei, men det gikk fint og vi hadde en super tur 🙂 Ingis og jeg brukte 3,5 t i «effektiv» gange, mens Håkon brukte 2,5 t. En grunn til at han er verdens beste turkamerat.
image

image

Vi stoppa i Hvittingfoss hos Trine, Lars og Sebastian en liten stund og klokka inn på Gjekstad kl 23. Perfekt og lang dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s