Prioriteringer og treningsglede 😊

Det er mange som spør hvordan jeg får tid til å trene, gå på fjellet, kjøre på fotballkamper, delta på dugnader etc. Vel, det hele handler rett og slett om god planlegging, prioriteringer og en vanvittig lyst til å trene. For det er faktisk treninga som driver meg mest, ikke tider eller løp, selv om det faktisk er greit å ha noen mål å jobbe mot. Men det er trening jeg driver mest med, og det trives jeg utrolig godt med 😊 Jeg er så heldig at jeg liker å trene hardt. Selvsagt blir jeg sliten og har lyst til å gi opp, men følelsen av å ha gjennomført en knallhard økt (HIT-økt) er for meg helt uslåelig. Ikke sikkert at den er så hard for andre, men jeg bryr meg kun om meg selv og det jeg er i stand til å prestere.

Planlegging er stikkord nr 1. For det første, så ser jeg ikke alle kampene mine barn spiller, alle tre spiller fotball, men jeg sørger for at jeg ila en fjorten dagersperiode har sett minst en kamp av dem hver. Tromsø er ingen stor by, så de kan fint komme seg til de fleste kampene selv, ihvertfall de to eldste.

Jeg har god oversikt over familiens gjøremål den kommende uke og planlegger treningene utifra det. Veldig ofte trener jeg rett etter jobb. Jeg kan gå kl 15 fire dager i uken og da velger jeg å gjøre det sånn, slik at ettermiddagen er fri til å være med familien. Man får til det man har lyst til. Mye av lærerjobben er papirarbeid og det kan jeg fint gjøre på kveldstid!

I år har jeg også mulighet til å trene før jobb en gang i uka. Enten så løper jeg til jobb, eller tar en intervall eller styrkeøkt på Evo. Alt for at det skal gå minst mulig utover familien. Bagen min med utstyr til trening pakkes kvelden før, oppi den ligger treningsklærne, men også den ernæringa jeg trenger for å få best utbytte av treninga. Dvs. Herbalife24 Prolong og Herbalife24  Strength.

image

Mange vil nok si at jeg både er egoistisk og sær, det får så være. Dette funker for meg 😊 Og treningsopplevelsen og ikke minst deltakelse på ultraløp vil jeg ikke være foruten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s