About

image

Jeg er en dame født i 1973 som er opptatt av trening og fysisk aktivitet generelt. Jeg bor i Tromsø, er gift og har tre barn.

Jeg har vært fysisk aktiv hele mitt liv og da spesielt med håndball, men etter at ungene kom til blei det mer sofasliting og mindre aktivitet. Konsekvensen blei noen kilo for mye, ikke sykelig overvektig, men tjukk rett og slett.

Etter sommeren 2011 fant jeg ut at det sannelig var på tide å gjøre noe med de ekstrakiloene og meldte meg og ungene på Ti på topp i Tromsø. Vi fikk noen topper den høsten, men formen var skranten. Min daværende 9 åring satt ofte å venta på meg på toppen.

Jeg «trente» også litt på et treningsstudio, Step syntes jeg var kjempegøy og spinning, men styrketreningssalen holdt jeg meg langt unna.

Skjebnen ville det sånn at jeg den høsten vant 5 timer med en personlig trener, Tony Jensen, i en vervekonkurranse. Jeg var ikke akkurat hoppende glad for det, men møte opp måtte jeg jo gjøre. Jeg imponerte nok ikke den stakkars treneren, ikke hadde jeg et eneste mål, ville kun ha det gøy, ikke hadde jeg noen som helst erfaring med vekttrening heller. Sist jeg prøvde meg var med håndballaget 15 år tidligere og da greide jeg ikke løfte stanga på benkpressen engang. Pinlig!

Testene Tony hadde med meg første gangen viste også at formen var heller laber 😉 Men han trigga noe annet, og det var konkurranseinstinktet mitt, jeg hadde helt glemt at det var der, men nå… Herregud, neste trening skulle jeg ihvertfall ikke gjøre det så dårlig! Jeg smugtrente i garderoben på jobb og på soverommet hjemme – og ja – resultatene kom 😀

Den premien er den beste jeg noen gang har fått kan jeg konstantere nå i ettertid. Møtet med Tony har endra livet mitt fullstendig. Han har vist meg at jeg kan få resultater treningsmessig og at styrketrening ikke er så dumt, dessuten har han lært meg at kosthold er mye viktigere enn jeg hadde trodd. Nå bruker jeg Herbalife som tilskudd til kosten og ikke minst i forbindelse med trening. For meg funker det utmerket 🙂 Fra å være dårlig trent og ha lite overskudd, er jeg nå det mange vil kalle en supermosjonist som er bitt av løpebølgen.

I desember 2011 (da jeg startet eventyret, som jeg liker å kalle det, med Tony) var jeg nok ikke i stand til å løpe 5 km uten å stoppe, 8 mnd senere løp jeg mitt første Ultraløp, Tromsø Moutain Ultra, på 50 km.

Nå er jeg ekstremt glad i å trene og da spesielt å løpe langt og lenge. Jeg har også lært meg de siste årene å nyte fjellet og den fantastiske naturen vi har her i Tromsø.

Gjennom bloggen min ønsker jeg å inspirere andre til å være fysisk aktiv og vise hvordan jeg klarer å trene såpass mye som jeg gjør med tre aktive barn og 100 % jobb.

2 tanker på “About

  1. Hei Guro! Tore la inn ultraguro på I-paden til onkel. Nå følger vi deg hver dag! Hold alle dine og ha en flott uke! Klem tante Astrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s